Nunta în Showbiz: Gina Pistol şi Smiley

 

Sursa foto: Instagram Smiley
Sursa foto: Instagram Smiley

 

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, iar toată presa a scris despre nunta care a avut loc la marginea pădurii Snagov, unde cei doi și-au jurat credință veșnică. Mirii formează un cuplu frumos de mai mulți ani și au o fetiță. Le urăm și noi casă de piatră!

 Mireasa a purtat două rochii, lucrate de o creatoare din România, ambele spectaculoase și elegante, în stil boho, iar buchetul a fost alb, simplu. Ce mai, Gina a fost foarte elegantă, așa cum îi sta bine unei femei superbe.

 Dacă Gina a a purtat două rochii, Smiley a purtat un costum bej, elegant și nonconformist. Acum voi fi și eu puțin răutăcioasă. L-aș fi întrebat pe mire: -Smiley, ai plecat cu pijamalele la nuntă? Bănuiesc că ar fi răspuns: -Nu, nu am plecat cu pijamale la nunta. Port haine elegante care se potrivesc evenimentului

Lăsând gluma la o parte, nu-l văd pe cântăreț într-un costum sobru cu papion și să arate ca un veritabil pinguin. După cum se vede, Smiley este genul mai nonconformist și i s-a potrivit de minune costumul bej elegant ieșit din tipare. Sigur a făcut spectacol la petrecere și cu siguranță a fost admirat de toți invitații

 Gina și Smiley, nu vă suparăți pe mine, glumesc și eu. Ați fost superbi amândoi în cea mai importantă zi din viața voastră. Sunteți un cuplu frumos și bănuiesc că ziua nunții a fost ceva de vis. Sper să vă bucurați de căsnicia voastră!

  Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.


 

Comentarii